Laatste Nieuws

10 griezelige films en series op Disney+ voor Halloween!

Abraham Lincoln Vampire Hunter

Halloween staat al weer voor de deur en dat betekent natuurlijk: griezelen geblazen! Disney Plus is de beroerdste niet en is bereid om je daarbij te helpen. De streamingdienst heeft een paar toffe Halloween-titels voor je in de aanbieding.

Just Beyond

De spiksplinternieuwe serie Just Beyond is geïnspireerd op de boeken van schrijver R.L. Stine, in ons land vooral bekend van de Kippenvel-serie. De show bestrijkt acht afleveringen, die je verbazingwekkende en uitdagende verhalen vertellen van een realiteit die net iets verder gaat dan die we kennen. Elke aflevering zien de kijkers een nieuwe cast die op een verrassende reis van zelfontdekking gaan in een bovennatuurlijke wereld van heksen, aliens, geesten en zelfs hele parallelle universums.

Muppets Haunted Mansion

Het is Halloween en de Muppets vieren feest. Behalve Gonzo en Pepé… Gonzo heeft namelijk een uitnodiging ontvangen voor een griezelige challenge in het spookachtige landhuis waar de goochelaar MacGuffin exact honderd jaar geleden onder mysterieuze omstandigheden verdween…

LEGO Star Wars Griezelige Verhalen

Na een noodlanding op de vulkanische planeet Mustafar, zoeken Poe en BB-8 hulp in het griezelige oude kasteel van Darth Vader. Daar ontmoeten ze een sluwe Hutt, een moedige monteur én Darth Vaders oude bediende Vaneé, die hen trakteert op drie angstaanjagende verhalen. Stuk voor stuk houden die verband met oude artefacten en iconische schurken uit alle tijdperken van Star Wars.

Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas

Omdat hij geen zin meer heeft in Halloween, wil pompoenkoning Jack Skellington vast met kerst beginnen. Maar zijn missie brengt de Kerstman in gevaar en bezorgt alle jongens en meisjes ter wereld verschrikkelijke nachtmerries…

American Horror Story

American Horror Story is een horrorserie gemaakt en geproduceerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk. De show heeft al weer tien (!) seizoenen, met verschillende onderwerpen, en is inmiddels best ‘iconisch’ te noemen. De serie krijgt natuurlijk niet voor niets een 8,0 op ratingwebsite IMDb! Seizoen 10 is as we speak in volle gang.

American Horror Stories

American Horror Stories is een soort van ‘reboot’ van American Horror Story, gecreëerd door dezelfde makers (Murphy en Falchuk). De ‘nieuwe’ serie vertelt elke aflevering een nieuw verhaal en is dus ideaal voor Halloween!

Secrets of Sulphur Springs

Griffin en zijn familie verhuizen naar het oude Tremont Hotel in de stad Sulphur Springs. De hele stad denkt dat het spookt in het hotel door de geest van een meisje met de naam Savannah.

Hocus Pocus

Als ze opgeroepen worden door een stel nietsvermoedende grappenmakers, besluiten drie sluwe, 300 jaar oude heksen de stad te beheksen en hun jeugd terug te vinden. Maar eerst moeten ze zichzelf bijeenrapen en drie kinderen een een slapende kat te slim af te zijn.

Frankenweenie

Maak kennis met Sparky, een gewone gezinshond, die door bijzondere omstandigheden verandert in Frankenweenie. Disney presenteert een komische variatie op een klassiek verhaal van Tim Burton!

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Er wordt een dagboek gevonden dat door Abraham Lincoln is geschreven, waarin wordt onthuld dat zijn leven van kinds af aan verweven was met heuse vampiers.