Star

9-1-1 en 9-1-1 Lone Star verlengd; crossover aanstaande?

9-1-1 disney plus

9-1-1 en 9-1-1 Lone Star zijn allebei verlengd. De twee dramaseries zijn sinds kort te zien op Disney+ Star en het huidige seizoen wordt zelfs voorzien van wekelijkse afleveringen (check hier de uitzendschema’s). Er komt komend jaar dus nog een seizoen én mogelijk een crossover.

FOX kent geen twijfel

FOX zendt de twee series uit in de Verenigde Staten. De zender onderdeel van het Disney imperium voorziet 9-1-1 van een vijfde seizoen. De spin-off 9-1-1: Lone Star gaat op voor een derde seizoen. Allebei de series gaan op dit moment in Amerika richting de seizoensfinale. In Nederland lopen de seizoenen nog enige tijd.

Crossover voor 9-1-1

Daarna zullen de opnames voor een nieuw seizoen dus van start gaan, die in het najaar worden verwacht. De huidige seizoenen kwamen later van start doordat de producties vanwege de lockdowns enige tijd stillagen. Bij de bekendmaking van een nieuw seizoen voor de twee reeksen liet Michael Torn, president van FOX, doorschemeren dat er een grote kans is dat komend seizoen er een crossover zal zijn tussen 9-1-1 en 9-1-1: Lone Star. Dit komt de laatste jaren steeds vaker voor bij grote series. De Arrowverse-series maken er zelfs een hele week vak.