Disney Plus apparaten

Aanbod Disney+

Het aanbod van Disney+ in Nederland is zeer uitgebreid. Door het grote imperium dat Disney heeft weten te bouwen en diverse takken aan te kopen, is er een oneindige mogelijkheid qua films, series en documentaires. In eerste instantie is het aanbod onderverdeeld in vijf takken: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geograpic.

Een eeuw aan Disney-films

Het aanbod van Disney+ is bij de lancering al zeer uitgebreid. De oudste titels gaan zowat een eeuw terug, met ultieme klassiekers zoals Stoomboot Willie en Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Zo wordt een ware reis door de tijd gemaakt met Pinokkio, Fantasia, Alice in Wonderland, 101 Dalmatiƫrs, de Aristokatten en Heksen & Bezemstelen om langzaam richting deze eeuw te komen met DuckTales, Belle en het Beest, Alladin, De Kleine Zeemeermin en de Lion King.

Pixar, Star Wars en Marvel

In de afgelopen decennia heeft Disney heel wat aankopen gedaan, waardoor heel veel secties onder Disney vallen. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Pixar, dat sinds de doorbraak van Toy Story niet meer weg te denken valt. Alle animatiefilms zijn te zien in het aanbod van Disney+. Star Wars maakt inmiddels ook onderdeel uit van de Disney-familie, waardoor alle films te zien zijn. En de complete catalogus van Marvel is tegenwoordig ook onderdeel van Disney. Tenslotte zijn er door middel van het aanbod van National Geographic ook heel wat documentaires beschikbaar.

Nieuwe films en vooral series

Zo is bij de start van DisneyPlus gelijk een rijk gevuld archief beschikbaar en is het aanbod al om te smullen. Vanaf de grote lancering op 12 november 2019 brengt Disney ook nieuwe films en met name series naar het aanbod van Disney+.

Volledige aanbod Disney+ in Nederland