Star Disney+ aanbod

Aanbod Star op Disney+

Disney+ heeft een vanaf het voorjaar van 2021 een nieuw segment: Star. Een veel gehoord geluid over Disney+ was was dat er weinig te beleven viel voor volwassenen. Het Disney-aanbod is gigantisch, maar vooral gericht op het gehele gezin. En heb je weinig met Star Wars of Marvel? Dan hield het wel een beetje op. Dankzij de introductie van Star op Disney+ is dat verleden tijd.

Star op Disney+

Star op Disney+ trapte in februari 2021 af met ruim drie honderd titel. Hierbij een kleine honderd series en daarnaast heel veel films. Disney is de afgelopen decennia flink aan het uitbreiden geslagen. Eind vorige eeuw werd hiermee een start gemaakt door ABC aan te kopen. Absolute krakers zoals Desperate Housewives en Lost waren hierop te zien en komen nu dus ook naar Star. In december 2017 werd 21st Century Fox ook onder de vleugels van Disney genomen. Zo werd het aantal titels helemaal gigantisch, want hieronder valt bijvoorbeeld 24, 9-1-1, Glee, Modern Family en American Horror Story. Inderdaad ook allemaal nu te zien via Star.

Star maakt eigen films en series

Disney+ werd in Nederland gelanceerd in het najaar van 2019. Op dat moment waren er vijf sporen met naast Disney ook Pixar, National Geographic, Star Wars en Marvel. Vanaf het voorjaar van 2021 wordt dit uitgebreid met een zesde spoor: Star. Naast de driehonderd titels die bij de lancering zijn verschenen zullen er in de toekomst veel eigen producties worden gemaakt speciaal voor Disney+ Star.

Aanbod van Disney+ Star