Laatste Nieuws Marvel

Actievolle trailer Hawkeye met… kersttwist!

hawkeye disney plus

Disney en Marvel hebben ons verrast door een trailer van Hawkeye te releasen! De aankomende serie, die op 24 november in première gaat, belooft een hele hoop actie… mét een kersttwist. Althans, dat maken we op uit de eerste beelden.

Yelena is uit op wraak

Een gedeelte van het plot van Hawkeye kunnen we al invullen, en dat komt vooral door de after-credits-scene van de film Black Widow. Yelena Belova (gespeeld door Florence Pugh), het ‘zusje’ van Scarlett Johanssons Natasha Romanoff/Black Widow, kreeg namelijk een foto van Clint Barton (Hawkeye, Jeremy Renner) te zien met daarbij de vraag of zij wraak wilde nemen op de verantwoordelijke voor de dood van haar ‘grote zus’. Ze gaf weliswaar geen antwoord, maar dat hoefde ook niet…

Pensioen Hawkeye verpest

Ondertussen hoopt Hawkeye vooral lekker van zijn pensioen te genieten. Zijn familie verdween immers van de aardbodem door Thanos’ gemene plannetje, maar ze zijn teruggekeerd en Clint wil vooral een goede echtgenoot en vader zijn. Dat verandert echter als hij merkt dat iemand anders zich voordoet als Hawkeye. Clint wordt opgeroepen om te onderzoeken wie hem precies na-aapt, en dat blijkt Kate Bishop (Hailee Steinfeld) te zijn. Hawkeye neemt de ‘nep-Hawkeye’ vervolgens onder zijn hoede! En dat allemaal tijdens de feestdagen, zo krijgen we mee uit de trailer.

Op woensdag 24 november aanstaande gaat de eerste aflevering van Hawkeye in première, waarna er wekelijks een nieuwe aflevering gereleaset wordt op Disney Plus. De zesde en laatste aflevering van de aankomende serie komt dus op 29 december uit.

Veel Marvel-releases

Hawkeye is overigens niet het enige wat Disney+ de aankomende periode voor je in de aanbieding heeft, want het is de bedoeling dat Ms. Marvel óók nog dit jaar uitkomt, al weten we niet precies wanneer. Daarnaast staan de films Eternals (5 november) en Spider-Man: No Way Home (17 december). Daarna is het de beurt aan She-Hulk, die serie moet begin 2022 in première gaan.

Bekijk de trailer van Hawkeye: