Marvel

Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6 in maart naar Disney+

Marvel Agents of Shield Disney Plus

Goed nieuws voor de fans van Agents of S.H.I.E.L.D.. Op het moment van schrijven zijn de eerste vijf seizoenen van de reeks al te bekijken op Disney+, maar daar komt snel een nieuw seizoen bij. Vanaf 20 maart kunnen we op Disney Plus aan de slag met seizoen 6 van de reeks.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D. speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe. Iedereen weet nu dat superhelden en aliens bestaan en de wereld begint er steeds meer aan te wennen. Nu is het de beurt aan Agent Phil Coulson om opnieuw in actie te komen om een onzichtbare, onbekende vijand op te sporen. Ze hebben maar één missie: nieuwe, vreemde en onbekende zaken over heel de wereld onderzoeken.

Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6 op Disney+

Disney+ heeft nu eindelijk een releasedatum bekendgemaakt voor het zesde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. Liefhebbers van de serie kunnen vanaf 20 maart aan de slag met het zesde seizoen van de reeks. Na dat zesde seizoen mogen we ons nog één keer opmaken voor nieuwe afleveringen. Het zevende seizoen wordt namelijk het slotseizoen van de reeks.