Star

American Horror Story seizoen 10 in oktober naar Disney+ Star

American Horror Story Double Feature Disney Plus

American Horror Story: Double Feature is in aantocht op Disney+ Star. Het is alweer het tiende seizoen van de AHS serie en het wachten is bijna voorbij. Vanaf 20 oktober is seizoen 10 van American Horror Story namelijk te bekijken op Disney+.

Twee delen

American Horror Story: Double Feature is alweer het tiende seizoen van de hitreeks. Voor seizoen 10 is ervoor gekozen om het seizoen in twee delen te splitsen. Het eerste deel dat bestaat uit zes afleveringen speelt zich vlak bij de zee af. Daarna verplaatst de actie zich voor de laatste vier afleveringen naar de woestijn. In het seizoen draait het om Harry (Finn Whitrock). De schrijver is getroffen door een writer’s block. Als hij een bekende auteur ontmoet, helpt hij hem aan een paar mysterieuze pillen. Harry’s talent is plots rijzende, maar de pillen blijken verontrustende bijwerkingen te hebben.

American Horror Story seizoen 10 op Disney+ Star

Het wachten op American Horror Story seizoen 10 op Disney+ is bijna voorbij. Vanaf 20 oktober kunnen we op Disney+ Star aan de slag met het tiende seizoen van de serie. Op die dag wordt in Amerika de allerlaatste aflevering van seizoen 10 uitgezonden. Disney+ Star is er dan ook weer razendsnel bij. Op dit moment bekijk je op American Horror Story al naar de andere seizoenen. Ook de spin-off van AHS is al te bekijken.