Laatste Nieuws

Avatar komt op 12 november naar Disney Plus

Avatar Disney Plus

Avatar is onderweg naar Disney Plus. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we vanaf 12 november aan de slag kunnen met de film die in 2009 in première ging. Daarmee wordt de film toegevoegd op het moment van de officiële lancering van de dienst in de Verenigde Staten, Canada, Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Avatar op Disney Plus

James Cameron, de regisseur van de film, maakte het nieuws bekend door middel van een video die werd geplaatst op het Twitter-account van Disney Plus. “Ik ben in Nieuw-Zeeland op de set van de Avatar sequels. Ik wilde zeker weten dat jullie het nieuws over de eerste Avatar-film hebben gehoord. De film komt op de releasedag van Disney Plus online. We hopen dat zowel nieuwe als oude fans de avonturen van Pandora bekijken wanneer Avatar gestreamd kan worden.”

Avatar was jarenlang de film die het meest geld had verdiend totdat de film dit jaar door Avengers: Endgame werd gepasseerd. In de film zagen we hoe Jake Sully samen met een aantal anderen afreisde naar de maand Pandora. Het doel is om waardevolle grondstoffen uit de grond te halen, maar de plaatselijke bevolking daar ziet dat niet zitten. De Na’vi doet er dan ook alles aan om de maan te beschermen.