Marvel

Avengers: Endgame al in november op Disney+

Avengers Endgame Disney Plus

Avengers: Endgame komt al razendsnel naar Disney Plus. De film was eerder dit jaar nog te zien in de bioscoop, maar het duurt niet lang voordat we de film vervolgens bij de streamingdienst kunnen verwachten. Al op 12 november wordt de laatste film uit de Marvel-reeks toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

Avengers: Endgame op Disney+

Avengers: Endgame deed het dit jaar uitstekend in de bioscoop. De film ging op 24 april 2019 in première en blijkt ook al razendsnel naar Disney Plus te komen. De streamingdienst maakte door middel van een nieuwsbrief namelijk bekend dat de superheldenfilm al op 12 november te zien is. Op die dag vindt ook de officiële release van Disney+ plaats. Eerder werd nog gemeld dat de film pas op 11 december zou worden toegevoegd.

In Endgame zagen we hoe de Avengers hun krachten opnieuw bundelden om het op te nemen tegen Thanos. Alleen op die manier kan de balans in het universum hersteld worden. Maar Thanos blijkt een lastige tegenstander, want met één vingerknip kan hij de helft van al het leven uitroeien.