Laatste Nieuws

Big Hero krijgt spin-off serie op Disney Plus met Baymax!

Big Hero 6 Disney Plus

Baymax keert binnenkort terug voor een nieuw verhaal. De familiefilm Big Hero 6 werd in 2015 gelanceerd en daarin maakten we voor het eerst kennis met Baymax. Volgend jaar, in 2022, is hij terug voor een spin-off van Big Hero 6. De eerste trailer daarvoor is nu verschenen.

Big Hero 6

Big Hero 6 was in 2015 voor het eerst in Nederland te zien. De film met Baymax in de hoofdrol werd door veel kijkers in de harten gesloten. Disney XD besloot tussen 2017 en 2021 dan ook Big Hero 6: The Series uit te brengen. Inmiddels is duidelijk geworden dat Big Hero 6 een nieuwe spin-off krijgt waarin de hoofdrol is weggelegd voor Baymax.

Baymax is een opblaasbare robot die ingezet kan worden als medisch assistent. Hiro zou het echter leuk vinden als Baymax ook de nodige vechtsporten controleert. Hij besluit hem dan ook opnieuw te programmeren. In de animatieserie Baymax!, de nieuwe spin-off serie, gaan we Baymax aan het werk zien als verpleger. Naast de trailer heeft de nieuwe serie ook een releaseperiode gekregen. Zo verschijnt de serie in de zomer van 2022. Hieronder bekijk je alvast de trailer..

Bekijk de trailer