Star

Big Sky seizoen 2 start in januari op Disney+

Big Sky seizoen 2 DisneyPlus

Het tweede seizoen van Big Sky zal in januari van start gaan op Disney+. In de Verenigde Staten ging de reeks in september los, waarin een nieuwe zaak staat te wachten. En dat Cassie Dewell en Jenny Hoyt nog altijd jacht moeten maken op Ronald Pergman.

Crimeserie met bizarre wendingen

Wil je in een serie met enige regelmaat flink verrast worden? Dan is de crimeserie Big Sky echt iets voor jou. Cassie Dewell heeft een detectivebureau samen met Cody Hoyt, tot die op een dag nadat hij onderzoek gaat doen vanuit het niets verdwijnt. Daarmee verdwijnt direct één van de bekendste gezichten (Cody wordt gespeeld door Ryan Phillippe) uit de reeks. Zijn voormalig vrouw Jenny Hoyt komt Cassie helpen, al botsen de twee vrouwen in eerste instantie compleet. In de zaak stuiten ze op een groot complot en uiteindelijk een doorgedraaide loner: Ronald Pergman.

Bonnie en Clyde

Pergman ontsnapt en zal ook in het tweede deel van het eerste seizoen – waarin een nieuwe zaak wacht voor de twee dames – opduiken. Aan het eind van het seizoen lijkt hij te worden opgepakt, tot Pergman hulp krijgt uit onverwachte hoek. Zijn nieuwe vriendin blijkt namelijk zelf ook een dubieus verleden te hebben en is net zo verknipt als Ronald zelf. Zo ontsnappen ze als een ware Bonnie en Clyde.

Een autowrak en een vermiste man

In het tweede seizoen van Big Sky zien we de hoofdrolspelers terug, net zoals Jerry Kennedy die na slachtoffer te zijn geweest van Ronald nu de twee dames assisteert. Mark Lindor is eveneens opnieuw van de partij. Ze doen nu onderzoek naar een autowrak vlak buiten Helena, Montana. De man die in het wrak hoorde te zitten is verdwenen, net zoals heel veel geld uit de achterbak. Wat is hier echt gebeurd? En alsof het niet genoeg is, stuiten ze ook weer op Ronald.

Big Sky seizoen 2 op Disney+

In de Verenigde Staten is Big Sky te zien op ABC, een zender die onder de vlag van Disney valt. Zo komt Big Sky in Nederland op Disney+. Net zoals bij het eerste seizoen zal er ook nu een wekelijkse aflevering verschijnen. Het seizoen begint op 5 januari en vervolgens zal er wekelijks een aflevering verschijnen. Het seizoen zal opnieuw uit zestien afleveringen bestaan.

Bekijk de trailer van Big Sky seizoen 2