Laatste Nieuws

Billie Eilish krijgt eigen muziekspecial op Disney+

Billie Eilish Disney Plus

Goed nieuws voor de fans van Billie Eilish. Disney+ is er namelijk in geslaagd om een muziekspecial binnen te halen van de Amerikaanse singer-songwriter. In de special zal ze onder meer haar komende album Happier Than Ever ten gehore brengen.

Muziekspecial

Billie Eilish is oveirgens niet de eerste zangeres die kan rekenen op een muziekspecial op Disney+. Eerder gingen Beyoncé en Taylor Swift haar al voor. Eilish wordt hun opvolger. De productiemaatschappij van Eilish vertelde daarover: “Billie gaat een unieke uitvoering geven van elk nummer en speelt de nummers in volgorde van het album.”

Eilish reageerde op Instagram zelf ook op het bijzondere nieuws: “Disney is een icoon, dus om met ze samen te werken, is een enorme eer. Om mijn album op deze manier te kunnen presenteren en het op te dragen aan de stad waar ik van hou en waar ik ben opgegroeid, is geweldig.”

Billie Eilish muziekspecial op Disney+

Billie Eilish’ Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles is vanaf 3 september te bekijken op Disney+. Het wordt een ‘filmische concertervaring’ waar Billie Eilish alvast een sneak preview van gaf.