Disney Plus

Binnenkort op Disney+

Wat verschijnt binnenkort op Disney+? De streamingdienst heeft al aangegeven het anders aan te pakken dan andere grote streamingdiensten, maar toch mogen we regelmatig nieuwe content verwachten. Daarbij gaat het op Disney Plus wel in een minder hoog tempo. Met dit overzicht ben je precies op de hoogte welke titels we binnenkort op Disney Plus mogen verwachten.

Disney+: Dit komt er binnenkort

Disney Plus is vanaf het begin dat de streamingdienst werd aangekondigd duidelijk geweest met hoe het aangepakt wordt. Zo werd meteen duidelijk dat we niet iedere dag nieuw aanbod hoeven te verwachten. Disney vindt het namelijk belangrijker om films en series die lang nergens te bekijken waren nu één centrale plek te bieden. Daarnaast mogen we wel af en toe nieuwe Originals verwachten.

Originals verschijnen wekelijks

Die Originals worden niet in één keer toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering op een vast tijdstip. Naast de Originals hebben we tussen alle titels op Disney Plus ook een aantal nieuwe aankondigingen gevonden. In dit overzicht vind je precies welke titels binnenkort aan Disney+ worden toegevoegd.

Deze films en series komen binnenkort op Disney+

Vrijdag 3 april 2020

Vrijdag 10 april 2020

Coco: Een Muzikaal Feest
Night at the Museum
Night at the Museum: Secret of the Tomb

Vrijdag 17 april 2020

Diary of a Wimpy Kid: Dog Day
Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul

Zondag 19 april

Descendants 3

Vrijdag 24 april

Man in space
X-Men: Dark Phoenix

Zaterdag 12 september 2020

Jane (2017)

Oktober 2020

The Mandalorian

Dinsdag 1 december 2020

Diana: In her Own Words (2017)