Disney Plus

Binnenkort op Disney+

Wat verschijnt binnenkort op Disney+? De streamingdienst heeft al aangegeven het anders aan te pakken dan andere grote streamingdiensten, maar toch mogen we regelmatig nieuwe content verwachten. Daarbij gaat het op Disney Plus wel in een minder hoog tempo. Met dit overzicht ben je precies op de hoogte welke titels we binnenkort op Disney Plus mogen verwachten.

Disney+: Dit komt er binnenkort

Disney Plus is vanaf het begin dat de streamingdienst werd aangekondigd duidelijk geweest met hoe het aangepakt wordt. Zo werd meteen duidelijk dat we niet iedere dag nieuw aanbod hoeven te verwachten. Disney vindt het namelijk belangrijker om films en series die lang nergens te bekijken waren nu één centrale plek te bieden. Daarnaast mogen we wel af en toe nieuwe Originals verwachten.

Originals verschijnen wekelijks

Die Originals worden niet in één keer toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering op een vast tijdstip. Naast de Originals hebben we tussen alle titels op Disney Plus ook een aantal nieuwe aankondigingen gevonden. In dit overzicht vind je precies welke titels binnenkort aan Disney+ worden toegevoegd.

Deze films en series komen binnenkort op Disney+

Vrijdag 20 december

Togo

Zaterdag 21 december

George uit de Jungle (1997)
The Lone Ranger (2013)
Piratenplaneet: De Schat van Kapitein Flint (2002)

Zondag 22 december

Ratatouille (2007)

Dinsdag 31 december

Hannah Montana: The Movie (2009)

Zaterdag 1 februari 2020

Before the Flood (2016)

Zaterdag 12 september 2020

Jane (2017)

Dinsdag 1 december 2020

Diana: In her Own Words (2017)