Marvel

Black Widow in oktober gratis naar Disney+

Black Widow Disney Plus

Black Widow is vanaf 6 oktober gratis te bekijken op Disney+. De streamingdienst maakte eerder al bekend dat de film wereldwijd in première gaat op vrijdag 9 juli, nu is ook duidelijk geworden hoelang we vanaf dat moment moeten wachten tot we gratis aan de slag kunnen met de film.

Oktober

Disney+ heeft de maand oktober gekozen om Black Widow gratis uit te brengen voor alle Disney+ abonnees. Wie voor die tijd al wil kijken naar de nieuwste Marvel-film, dient VIP-toegang aan te schaffen. De kosten daarvan bedragen 21,99 euro en met die aanschaf kun je de film zo vaak kijken als je zelf wil.  Ben je niet bereid om 21,99 euro neer te tellen? Dan kun je vanaf 6 oktober ook aan de slag met Black Widow.

Vertraging

Het verhaal van Black Widow is een bijzondere geworden. De film zou in eerste instantie namelijk op 1 mei 2020 naar de bioscoop komen. Door de problemen rondom de coronapandemie kon dat echter geen doorgang vinden. De release werd vervolgens uitgesteld naar 6 november en toen ook dat niet haalbaar bleek, werd gekozen voor februari 2021. Ook dat bleek niet haalbaar en 7 mei 2021 moest de nieuwe datum worden. Uiteindelijk is het 9 juli 2021 geworden.

Black Widow op Disney+

Het lange wachten op Black Widow is nu bijna voorbij. De film speelt zich af na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en voor de gebeurtenissen van Infinity War. We volgen Natasha Romanoff alias Black Widow die terugkeert naar haar voormalige thuisland Rusland. Daar wordt ze gedwongen om een ongemakkelijke alliantie aan te gaan met vroegere bondgenoten. De film onthult ook wat er in Boedapest is gebeurd met Black Widow en Hawkeye.

Lees ook: Alles wat we al weten over Black Widow