Star

Bob’s Burgers in mei naar Disney+ Star

Bobs Burgers Disney Plus

Bob’s Burgers komt naar Disney+ Star. Disney heeft via Facebook bekendgemaakt dat we vanaf 28 mei aan de slag kunnen met liefst tien seizoenen van de populaire animatieserie van Fox. Later worden ook de nieuwe seizoenen van de animatieserie op Disney verwacht.

Bob’s Burgers

Bob’s Burgers ging in 2011 van start bij Fox en is afkomstig van Loren Bouchard. De serie vertelt het verhaal van een restauranthouder genaamd Bob Belcher. Hij runt de tent samen met zijn vrouw en hun drie kinderen. Makkelijk gaat het echter niet in het restaurant. De zaak staat voortdurend op het punt om failliet te gaan, maar dan vindt Bob iedere keer wel weer een manier om de deuren toch niet te hoeven sluiten.

Seizoenen naar Disney+

Sinds de lancering van Star is er op Disney+ ook ruimte voor meer volwassen content. Daardoor kunnen we vanaf 28 mei aan de slag met de eerste tien seizoenen van de serie. In de Verenigde Staten wordt momenteel al het elfde seizoen uitgezonden. Zodra die volledig te zien is geweest bij Fox, verwachten we ook dat seizoen op Disney+ Star. Ondertussen wordt er al gewerkt aan een twaalfde en dertiende seizoen en komt er een film aan.