Star

Cast How I Met Your Father laat zich zien

How I Met Your Father DisneyPlus

De langverwachte spin-off How I Met Your Father komt begin 2022 naar Disney+. De makers hebben nu voor het eerst de cast getoond, die de opvolgers moeten worden van Barney, Robin, Ted, Marshall en Lily uit How I Met Your Mother.

Cast How I Met Your Father

Met de eerste castfoto zijn de personages nu te zien. Van links naar rechts Jesse (gespeeld door Chris Lowell), Valentina (Francia Raisa), Charlie (Tom Ainsley), Sophie (Hilary Duff), Ellen (Tien Tran) en Sid (Suraj Sharma). Op de castfoto lijkt het alsof de groep in New York is bij de Brooklyn Bridge. Hier speelde de originele serie zich tenslotte ook af. Disney heeft echter laten weten dat de opnames toch echt in Los Angeles zijn afgedraaid.

Brooklyn Bridge

In een grote opnamestudie is de iconische locatie nagebouwd. Showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger hebben laten weten dat het goedkoper was om dit te laten bouwen dan de gehele crew het hele land door te laten reizen. “Op de Brooklyn Bridge filmen was onmogelijk geweest, gelukkig is er dankzij de nieuwste technologie van alles mogelijk.”

Begin 2022

In aanvulling op de castfoto is nu ook naar buiten gebracht dat How I Met Your Father begin 2022 van start zal gaan. In de Verenigde Staten is de serie te zien op Hulu, in ons land zal de reeks aan Disney+ worden toegevoegd. Op een exacte datum is het dus nog even wachten.

 How I Met Your Father: Alles wat we al weten