Laatste Nieuws

Cruella al vanaf augustus gratis te bekijken op Disney+

Cruella Disney Plus

Cruella is in aantocht op Disney+. Eerder werd al bekend dat we vanaf 28 mei aan de slag kunnen met de film. Daar moet op dat moment echter wel nog VIP-toegang voor gekocht worden. Inmiddels is duidelijk dat Cruella vanaf vrijdag 27 augustus gratis beschikbaar komt op Disney+.

Cruella

In de nieuwe Cruella-film worden we meegenomen naar het Londen van de jaren zeventig. De film speelt zich af in de punkrockevolutie. We volgen het jonge arme meisje Estella, een slimme en creatieve zwendelaar die vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Als er een paar jonge dieven op haar pad komen, besluiten ze samen de straten van Londen onveilig te maken.

Cruella op Disney+

Cruella is vanaf vrijdag 28 mei te bekijken op Disney+. Daar moet echter wel nog VIP-toegang voor aangekocht worden. Het aanschaffen van VIP-toegang kost 21,99 euro. Tegelijkertijd met de VIP-release op Disney, verschijnt de film ook in de bioscoop. In Nederland zullen we echter moeten wachten tot de bioscopen weer geopend zijn. Wie wil wachten tot de gratis release van Cruella, zal moeten wachten tot vrijdag 27 augustus.