Laatste Nieuws

David Beckham voert gesprekken over voetbalshow Disney+

David Beckham

David Beckham voert momenteel gesprekken met Disney om aan show te maken waarin hij de leiding neemt over een team jonge spelers in Londen. De show moet nog groenlicht krijgen, maar ondertussen zou de casting al gestart zijn. Zo meldt de krant The Sun dat Beckham de jongeren in de Londense binnenstad wil begeleiden. De show zou nog in de zomer in productie moeten gaan.

Serieuze plannen

Voor de nieuwe show van David Beckham liggen al serieuze plannen klaar. Zo weet een bron te melden: “David is benaderd door Disney+ om de show te maken en hij was erg onder de indruk van het idee. Het reflecteert zijn eigen ervaringen van het opgroeien. Hij is nog altijd zeer betrokken bij jonge talenten.”

In principe hadden de opnames al eerder van start moeten gaan, maar dat kon niet vanwege de lockdown. Het is u de bedoeling dat de opnames later in de zomer van start gaan. “Disney+ en David zijn zeer toegewijd om deze show te maken. Casting is al gaande en de makers van de show benadrukken dat de deelnemers alles eruit gaan kunnen halen.” Beckham voetbalde in het verleden zelf ook op topniveau. Zo kwam hij onder meer uit voor Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy en Paris Saint-Germain. Daarnaast speelde hij meer dan honderd interlands voor het nationale elftal van Engeland.