Laatste Nieuws

Descendants 3 lijkt nu echt onderweg naar Disney+

Descendants 3 Disney Plus

Goed nieuws voor de fans van Descendants 3. De film is veelvuldig aangevraagd door kijkers van Disney+ om toegevoegd te laten worden aan het aanbod. Daaruit lijken we spoedig goed nieuws te ontvangen. De film wordt namelijk snel toegevoegd in de Verenigde Staten en zeer waarschijnlijk ook in Nederland.

Descendants 3

Disney heeft in de Verenigde Staten een officieel persbericht gelanceerd met betrekking tot de release van Descendants 3. De eerste twee films staan tenslotte al op de streamingdienst, maar deel 3 ontbrak sinds de release van de streamingdienst. Daar komt spoedig verandering in, want op zondag 2 februari wordt de film toegevoegd aan het aanbod van Disney+ in de Verenigde Staten.

Voor Nederland is nog geen releasedatum bekend, maar ook hier lijken we niet lang te hoeven wachten op het derde deel. Bij andere films zagen we tenslotte al dat er weinig verschil zit in data voor het toevoegen, hooguit een paar dagen. Het wachten lijkt dan ook echt bijna voorbij.

Eerder dan verwacht

Op vrijdag 27 maart is bekend geworden dat Descendants 3 nog eerder naar Disney+ komt dan eerder gedacht. Al op zondag 19 april wordt de film toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee is het wachten bijna voorbij.