Laatste Nieuws

Descendants: The Royal Wedding aangekondigd

Descendants The Royal Wedding Disney Plus

Disney heeft een gloednieuwe geanimeerde special aangekondigd van Descendants. Fans van de filmreeks mogen zich opmaken voor The Royal Wedding. Daarin stappen Mal en Koning Ben in het huwelijksbootje. De nieuwe geanimeerde special gaat in de zomer van 2021 in première op Disney Channel in de Verenigde Staten en wordt later ook op Disney+ verwacht.

Terugkeer

The Royal Wedding van Descendants betekent de terugkeer van een heleboel oude bekenden. Zo zien we in de special Dove Cameron als Mal, Sofia Carson als Evie, Booboo Stewart als Jay, Mitchell Hope als Ben, Sarah Jeffery als Audrey, Melanie Paxson als Fairy Godmother, China Anne McClain als Uma, Jedidiah Goodacre als Chad, Anna Cathcart als Dizzy, Dan Payne als Beast, Bobby Moynihan als Dude the Dog en Cheyenne Jackson als Hades. De afwezigheid van Carlos, het personage dat vertolkt werd door de in 2019 overleden Cameron Boyce, wordt verwerkt in de verhaallijn. Daarnaast zal hij in de special worden geëerd.

Voor nu is het afwachten wanneer we op Disney+ aan de slag kunnen met Descendants: The Royal Wedding. Ondertussen kunnen we bij de streamingdienst wel aan de slag met Descendants, Descendants 2 en Descendants 3. Hieronder bekijk je de aankondiging van de nieuwe special.