Laatste Nieuws

Disney+ bevestigt: Loki keert terug voor seizoen 2

Loki Disney Plus

De kogel is door de kerk: Loki keert officieel terug voor een tweede seizoen bij Disney+. Zojuist is de seizoensfinale van de Marvel-serie verschenen op Disney+ en daaruit blijkt dat het nog niet klaar is voor Loki.

Derde Marvel-serie

Loki is alweer de derde Marvel-serie. De streamingdienst begon met Wandavision en bracht later The Falcon and the Winter Soldier uit. Loki speelt zich af na de gebeurtenissen uit Avengers: Endgame. De serie neemt ons mee naar Loki, de broer van Thor. Loki heeft de Tesseract te pakken gekregen. Een mooi moment om zich aan te sluiten bij de Time Variance Authority. Loki kan nu namelijk door de tijd reizen.

Loki seizoen 2 op Disney+

Loki keert terug voor een tweede seizoen op Disney+. Aan het einde van het eerste seizoen was onderstaand shot te zien. “Loki keert terug voor een tweede seizoen.” Naar verwachting zullen we daar wel een tijdje op moeten wachten. Het is waarschijnlijk dat seizoen 2 pas ergens in 2022 verschijnt. Loki is daarmee tot op heden de eerste Marvel-serie van Disney+ die een tweede seizoen krijgt.

Wil jij als eerste weten wanneer Loki seizoen 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!