Laatste Nieuws

Disney+ kondigt Secret Society of Second-Born Royals aan

Secret Society of Second-Born Royals Disney Plus

Disney heeft een nieuwe film aangekondigd voor zijn streamingdienst Disney+. Vanaf 25 september kunnen we op Disney+ aan de slag met Secret Society of Second-Born Royals en om alvast een beeld te krijgen van de film zijn alvast de eerste foto’s gelanceerd.

Secret Society of Second-Born Royals

Secret Society of Second Born Royals is een nieuwe Disney+ Original film. De film is door Disney Channel gemaakt voor de streamingdienst. We volgen Sam, een koninklijke rebel, die op de tweede plaats staat wat betreft troonopvolging voor het koninkrijk Illyria. Ondertussen merkt Sam dat ze bovennatuurlijke capaciteiten heeft en daarvoor wordt ze uitgenodigd om lid te worden van een geheime vereniging. Zo wordt ze plots belast met het beschermen van de wereld. Lukt het haar om haar krachten onder de knie te krijgen?

De nieuwe film komt op 25 september naar Disney+. Inmiddels zijn ook alvast de eerste foto’s verschenen, waardoor we alvast een glimp kunnen opvangen van wat we van de film mogen verwachten. Hoofdrollen in de film zijn er voor Andi Mack’s Peyton Elizabeth Lee,Skylar Astin,Olivia Deeble , Niles Fitch, Faly Rakotohavana , Isabella Blake Thomas, Elodie Yung, Ashley Liao , Noah Lomax en Greg Bryk.