Star Wars

Disney+ kondigt The Mandalorian aan en lanceert trailer

The Mandalorian Star Wars Disney Plus

Disney+ timmert hard aan de weg. De streamingdienst lanceert op 12 november in Nederland en brengt een aantal exclusieve titels met zich mee. Daarbij hoort onder meer de Star Wars-serie The Mandalorian waar Disney Plus het één en ander over bekend heeft gemaakt. Zo is onder meer de officiële trailer van de nieuwe serie verschenen.

The Mandalorian

The Mandalorian is één van de nieuwe Star Wars-titels die we op Disney+ mogen verwachten. Het wordt een live action-serie waarin we een eenzame premiejager volgen aan de raden van het sterrenstelsel. De serie speelt zich af na de val van het Empire en nog voordat de First Order opkwam. Jon Favreau die verantwoordelijk is voor de regie liet al weten met de serie een ‘duistere en bizarre kant’ van het Star Wars-universum te willen laten zien. Een kant die in de films nog niet werd laten zien.

The Mandalarian op Disney+

The Mandalorian wordt bij de release van Disney+ op 12 november direct op de streamingdienst verwacht. De hoofdrol is voor niemand minder dan Pedro Pascal, bekend uit onder meer Game of Thrones. Andere rollen zijn onder meer voor Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito (Better Call Saul), Werner Herzog en Emily Swallow. Disney+ heeft tijdens de D23 Expo alvast de eerste trailer naar buiten gebracht. Die is hieronder te bekijken.

Bekijk de trailer van The Mandalorian