Laatste Nieuws

‘Disney+ krijgt toch volwassen sectie met nieuwe titels’

Deadpool Disney Plus

Lange tijd hield Disney+ vol aan het idee dat alle titels op de streamingdienst geschikt moesten zijn voor kinderen. Daar lijkt Disney+ nu toch vanaf gestapt te zijn. De doorgaans goed ingelichte YouTuber Grace Randolph laat namelijk weten dat Disney+ bezig is met een speciale volwassen sectie waar ruimte komt voor 20th Century Studios en Touchstone-titels.

Volwassen sectie

Het is niet voor het eerst dat er berichten naar buiten komen dat Disney zijn publiek wil verbreden. Zo verstuurde de streamingdienst recent ook enquêtes met de vraag hoe aannemelijk het zou zijn dat de abonnees bepaalde shows zouden kijken. Daarbij werden als opties onder meer Malcolm in the Middle, Modern Family en How I Met Your Mother genoemd. Nu lijkt de volgende stap gezet. Op die manier zou ook ruimte kunnen komen voor bijvoorbeeld Deadpool, Logan en Planet of the Apes.

Star

Hoe Disney+ de volwassen sectie gaat integreren in Disney+ is nog even de vraag. Recent sprak het bedrijf zelf al uit dat er een nieuwe streamingdienst komt genaamd ‘Star’. Die dienst wordt volledig geïntegreerd in Disney+ en gaat shows en films bevatten van 20th Century Studios, ABC, FX, Freeform en meer. Mogelijk dat de volwassen sectie op die manier wordt toegevoegd aan Disney Plus.