Laatste Nieuws

Disney lanceert nieuwe trailer Frozen 2

Frozen 2 Disney+

Disney heeft een nieuwe trailer van Frozen 2 gelanceerd. Vanaf 22 november draait de gloednieuwe Frozen-film in de bioscoop en later wordt hij ook toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Tegelijkertijd met de trailer is ook het één en ander bekend geworden over de tweede film van Frozen.

Frozen 2

Frozen 2 komt eraan. In aanloop naar de release van de nieuwe film is er een nieuwe trailer verschenen. Ook weten we het één en ander over de nieuwe film, want de tekst onder de video luidt: “Waarom is Elsa geboren met magische krachten? Welke waarheden over het verleden van Elsa wachten op ons, terwijl ze zichzelf begeeft naar de betoverende bossen en donkere zeeën voorbij Arendelle.”

“De antwoorden roepen haar, maar bedreigen tegelijkertijd ook haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een gevaarlijke reis. Waar ze in de eerste film nog bang was dat haar krachten te veel waren voor de wereld, is ze in de tweede film bang dat haar krachten te weinig zijn.” Met King Agnarr, Yelana, Honeymaren, Ryder en Bruni zijn ook een aantal nieuwe castleden aangekondigd.

Bekijk de Frozen 2 trailer