Laatste Nieuws Star

Disney maakt cast How I Met Your Father bekend

how i met your father disney plus

Disney heeft de cast van de aankomende Hulu/Star-serie How I Met Your Father bekendgemaakt. We wisten al dat Hillary Duff de hoofdrol zou gaan spelen, maar nu kennen we haar medespelers dus ook.

Zelfde als How I Met Your Mother

Het verhaal van How I Met Your Father steekt eigenlijk hetzelfde in elkaar als dat van How I Met Your Mother. Sophie (gespeeld door Duff) vertelt haar kinderen het verhaal van hoe zij hun vader heeft leren kennen. Ze gaat ’terug in de tijd’ naar 2021, een periode waarin Sophie en haar vrienden zichzelf proberen te ontdekken en op zoek gaan naar een antwoord op de vraag: wat wil ik precies in het leven? Bovendien is het groepje op zoek naar liefde, en dat is in de huidige tijd een dans waarbij allerlei datingapps om de hoek komen kijken.

Duff en Lowell al bekend

Disney heeft Francia Raisa (Grown-ish), Tom Ainsley (Versailles), Tien Tran (Space Force) en Suraj Sharma (God Friended Me) toegevoegd aan de cast van de How I Met Your Mother-spin-off. Duff was dus al bekend, evenals Chris Lowell (The Help), de love-interest van het personage van de Lizzie McGuire-actrice genaamd Jesse.

Styliste ontmoet model

Raisa speelt Valentina in How I Met Your Father, de huisgenote van Sophie. Ze is een styliste in wording en zij en Sophie gaan way back. Het personage is impulsief en avontuurlijk en een echte steun en toeverlaat voor Sophie. Ziet zij het leven eventjes niet meer zitten, dan staat haar vriendin altijd klaar om haar op te vrolijken. In de serie is Valentina net terug van de London Fashion Week, waar ze de knappe Brit Charlie heeft leren kennen.

Tom Ainsley kruipt in de huid van Charlie, een aspirerend model dat tijdens de London Fashion Week verliefd is geworden op Valentina. Het personage is de zoon van aristocraten en leeft een luxeleventje, al heeft hij zijn hart op de goede plek zitten. Charlie volgt Valentina naar New York en wil haar koste wat kost schaken.

Boerentrien en rasechte optimist

Tien Tran speelt Ellen, de stiefzus van Jesse, die net van een klein boerendorpje naar New York verhuisd is. Ellen voelt zich fijner bij het verbouwen van organische groente dan in een bar in Brooklyn. Dan blijft Suraj Sharma over, hij vertolkt de rol van Sid, de beste vriend en huisgenoot van Jesse. Hij heeft een bar gekocht en is een rasechte optimist, waar Jesse juist cynisch in het leven staat.

Disney moet nog bekendmaken wanneer How I Met Your Father in première gaat. Gezien de nieuwsstroom laat die aankondiging vermoedelijk niet lang op zich wachten.