Star

Disney+ maakt meer bekend over Feyenoord-documentaire

Feyenoord Disney Plus

Disney heeft meer bekendgemaakt over de Feyenoord-documentaire die naar de streamingdienst zal komen. Onder het kopje ‘Star Original’ mogen abonnees van Disney Plus zich opmaken voor een gloednieuwe achtdelige documentaireserie. Star wordt op 23 februari ge├»ntroduceerd bij Disney. Wanneer de Feyenoord-documentaire verschijnt, is nog onduidelijk.

Documentaire

De laatste tijd hing het al in de lucht dat er gewerkt werd aan een documentaire omtrent Feyenoord. Nu is er meer bekend geworden over de nieuwste Disney-titel. Afkomstig van Lusus Media krijgen we een exclusief kijkje achter de schermen bij de club. De Rotterdammers openen zonder enige beperkingen hun deuren.

“Dit past perfect bij onze ambitie om de uitstraling en impact van Feyenoord te vergroten”, vertelde commercieel directeur Joris van Dijk. “Wij willen een open en transparante club zijn en dit is daarvan het ultieme bewijs. Het is voor ons een belangrijke stap om samen met een internationale partner als Disney al onze supporters een unieke blik op het reilen en zeilen van onze prachtige club te kunnen geven.”

Feyenoord naar Disney

Een releasedatum voor de Feyenoord-documentaire op Disney+ is nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de serie bestaat uit acht afleveringen van ieder vijftig minuten. Van Nederlandse bodem wordt het de eerste productie voor Disney+. Tegelijkertijd met de bekendmaking van de Feyenoord-documentaire werden ook negen andere Europese originele producties aangekondigd.