Star

Disney+ maakt releasedata New Girl, Dollface en War of the Worlds bekend

Dollface New Girl

Disney+ is zijn aanbod sinds de lancering van Star in rap tempo aan het uitbreiden. In dat kader heeft de streamingdienst nu ook bekendgemaakt dat er drie nieuwe series in aantocht zijn. Door middel van advertenties op social media verklapte Disney+ al dat we ons op mogen maken op de release van New Girl, Dollface en War of the Worlds.

Nieuwe series

Disney+ probeert met verschillende advertenties om nieuwe abonnees aan zich te binden. Een van die advertenties is de aankondiging van New Girl. Volgens de advertentie kunnen fans vanaf 14 mei aan de slag met de Fox-serie. Naar verwachting verschijnen op die dag meteen alle zeven seizoenen van de serie online. Nog in dezelfde maand is ook Dollface aangekondigd. Alhoewel van die serie met Kat Dennings in de hoofdrol nog geen datum bekend is gemaakt, wordt de serie wel in mei verwacht.

Disney+ Star maakte ook meer bekend over War of the Worlds. Het eerste seizoen van de serie wordt op 14 mei op Disney+ Star verwacht. Precies een week later, op 21 mei, wordt vervolgens het tweede seizoen verwacht.