Laatste Nieuws

Disney+ nu al beschikbaar in Nederland

Disney Plus

Disney+ is nu al beschikbaar in Nederland. Als test heeft Disney ervoor gekozen om zijn streamingdienst al vanaf 12 september te lanceren. Het is twee maanden lang, tot de officiële lanceerdatum van 12 november, mogelijk om gratis gebruik te maken van Disney+. Zo kan de dienst alvast uitgetest worden.

Officiële release

Door de streamingdienst nu alvast te lanceren in Nederland kan Disney Plus alvast het één en ander testen. Tegelijkertijd is het voor potentiële klanten een goede gelegenheid om alvast te kijken of de dienst iets voor ze is. Het is vanaf nu dan ook mogelijk om een account aan te maken bij de streamingdienst. Tegelijkertijd met het online plaatsen van de officiële website is ook de app voor iOS en Android verschenen. Gebruikers met een Xbox One of PlayStation 4 kunnen daar ook Disney+ op ontvangen.

Niet alle content

Voor nu is nog niet alle content beschikbaar op Disney+. De nieuwe aangekondigde titels zoals Dumbo en The Lion King worden pas op 12 november verwacht. Dat geldt ook voor onder meer The Mandolarian en de nieuwe High School Musical serie. Zodra de testperiode van twee maanden is verlopen kost een abonnement op Disney+ 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar.