Laatste Nieuws

Disney+ maakt releasedatum Toy Story 4 bekend

Toy Story 4 Disney Plus

Disney Plus is de laatste tijd flink wat nieuwe titels aan het toevoegen. Daar gaat binnenkort ook Toy Story 4 bijkomen. In een video is namelijk de releasedatum van de film bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat de nieuwe Toy Story-film al razendsnel naar Disney Plus komt.

Toy Story 4

Toy Story 4 ging in de zomer van 2019 in première in de bioscoop. In de film zagen we dat Andy afscheid heeft genomen van zijn speelgoed. Zijn collectie is tegenwoordig in handen van de vierjarige Bonnie, maar cowboy Woody krijgt steeds minder aandacht. Helemaal als Bonnie een nieuw speeltje creëert. Een speeltje dat zij Forky noemt. Forky weet echter niet goed wat hij moet en verdwijnt tijdens een familiereisje. Cowboy Woody stelt alles in het werk om hem terug te krijgen.

Toy Story 4 op Disney+

Disney heeft een video gelanceerd in de Verenigde Staten met daarin de releasedatum van Toy Story 4. Alhoewel de video slechts bedoeld is voor Amerika, is de kans groot dat we ook in Nederland rekening mogen houden met dezelfde releasedatum. Dat betekent dat we op zondag 2 februari op Disney+ kunnen kijken naar de film.