Laatste Nieuws

Disney+ schakelt functie ‘verder kijken’ tijdelijk uit

Disney Plus apparaten

Als kijker van het eerste uur van Disney+ is het mogelijk opgevallen dat één van de functies is verdwenen. Het is momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van de functie ‘verder kijken’. Zodra je begonnen bent aan een film of serie en tijdelijk moet stoppen, zie je deze titel nergens terug in het overzicht onder een kopje ‘verder kijken’. Het blijkt nu dat Disney+ die optie bewust tijdelijk heeft uitgeschakeld.

Verder kijken tijdelijk uitgeschakeld

Op dinsdag 12 november werd Disney+ officieel gelanceerd en kwam de dienst ook beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Sindsdien kampt de streamingdienst met een aantal problemen. Zo was onder meer ineens de ‘verder kijken’-functie verdwenen. Die is echter niet zonder reden weggehaald, zo heeft de helpdesk van de streamingdienst bekendgemaakt.

Disney+ heeft besloten de functie tijdelijk uit te schakelen om ervoor te zorgen dat de app stabieler zou werken. De medewerkers geven zelfs aan dat er meer functies tijdelijk zijn uitgeschakeld, al is het niet duidelijk welke functies dat precies zijn. Het is de bedoeling dat de ‘verder kijken’ functie binnenkort verbeterd terugkeert. Mogelijk is het vanaf dan ook mogelijk om titels die je aan het kijken was, ook te verwijderen uit de lijst. Dat kon eerder namelijk nog niet.