Laatste Nieuws

Disney+ stopt nu al met aanbieden gratis proefperiode

Disney+

Disney lanceerde vorig jaar één maand eerder dan verwacht zijn gloednieuwe streamingdienst Disney+. Nederland was er als één van de eerste bij en wij hebben hier dan ook een tijdje kunnen genieten van een gratis proefperiode. Wie sinds 12 november een abonnement afsloot kon zeven dagen lang gratis met de streamingdienst aan de slag. Dat gaat spoedig veranderen.

Einde gratis proefperiode

Disney heeft er namelijk voor gekozen om te stoppen met het aanbieden van de gratis proefperiode. Waar je eerst nog zeven dagen gratis aan de slag kon met het aanbod van Disney, is nu besloten om klanten meteen een abonnement af te laten nemen. Dat betekent dat wie aan de slag wil met Disney+ meteen 6,99 euro per maand moet betalen of 69,99 euro per jaar.

Daarmee neemt Disney al razendsnel afscheid van zijn gratis proefperiode. Recent werd duidelijk dat ook Netflix na jaren een gratis proefperiode aan te bieden zou stoppen met het gratis proefabonnement. Bij die streamingdienst kon je voorheen dertig dagen gratis kijken naar het aanbod voordat je moest gaan betalen.