Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Diary of a Future President

Diary of a Future President

Op vrijdag 17 januari 2020 ging de gloednieuwe Disney Original Diary of a Future President van start. Afkomstig van I Can and I Will Productions kunnen we tien afleveringen lang aan de slag met ene serie die geïnspireerd is op de jeugd van maker Ilana Peña. Ze had tenslotte maar één doel: ooit president van de Verenigde Staten worden.

Diary of a Future President

Met Gina Rodriguez (Jane the Virgin) en Emily Gipson (Someone Great) aan het roer, zijn de verwachtingen van Diary of a Future President hoog. In de serie worden we meegenomen naar het dagboek van Elena, een Cubaans-Amerikaans meisje van twaalf jaar. We worden meegenomen in haar ups en downs op de middelbare school waar ze haar reis begint om de toekomstige president van de Verenigde Staten te worden.

Wanneer komen de afleveringen van Diary of a Future President seizoen 1 op Disney+?

Voor Disney Originals houdt Disney+ een vast schema aan wat betreft het toevoegen van nieuwe afleveringen. Doorgaans houdt dat in dat we iedere vrijdag een nieuwe aflevering mogen verwachten. Zo nu en dan wordt de datum echter weleens aangepast, omdat de release dan beter uitkomt en rekening gehouden kan worden met bijvoorbeeld feestdagen. Hieronder vind je de dagen waarop je wel een nieuwe aflevering van Diary of a Future President mag verwachten.

Dit is het uitzendschema van Diary of a Future President op Disney+:

Aflevering Titel Op Disney+:
1 Hello World 17 januari
2 The New Deal 24 januari
3 Disaster Relief 31 januari
4 The National Mall 7 februari
5 Whistleblower 14 februari
6 Habeas Corpus 21 februari
7 Foreign Relations 28 februari
8 Matters of Deplomacy 6 maart
9 State of the Union 13 maart
10 Two Party System 20 maart