Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Hawkeye seizoen 1 op Disney+

Hawkeye Disney Plus

Het eerste seizoen van Hawkeye is van start gegaan op Disney+. Daarin draait het om Jeremy Renner als Hawkeye. Zoals we inmiddels gewend zijn van Disney+, worden de afleveringen niet in één keer toegevoegd aan het aanbod. In plaats daarvan verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering online. Op 24 november is Hawkeye afgetrapt met twee afleveringen. Met dit uitzendschema weet je wanneer de komende afleveringen verschijnen.

Jeremy Renner

Disney+ heeft de smaak wat betreft Marvel-series inmiddels helemaal te pakken. In Hawkeye draait het allemaal om Clint Barton, ook wel bekend als Hawkeye. De serie speelt zich af in New York City waar voormalig Avenger Clint Barton (Jeremy Renner), een op het eerste oog eenvoudige missie heeft. Hij wil terug naar zijn familie om Kerstmis te vieren. Maar wanneer een dreiging uit zijn verleden opduikt, werkt Hawkeye met tegenzin samen met de 22-jarige bedreven boogschutter Kate Bishop om een criminele samenzwering te ontrafelen.

Wanneer komen de afleveringen van Hawkeye seizoen 1 op Disney+?

Het eerste seizoen van Hawkeye is op 24 november van start gegaan op Disney+ met de eerste twee afleveringen. Vanaf nu mogen we iedere woensdag een nieuwe aflevering van de Marvel-serie online verwachten op Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit in totaal zes afleveringen. Voor nu ziet het ernaar uit dat de laatste aflevering op 22 december gelanceerd wordt.

Dit is het uitzendschema van Hawkeye seizoen 1 op Disney+:

Aflevering Titel Op Disney+:
1 Never Meet Your Heroes 24-nov
2 Hide and Seek 24-nov
3 Echoes 1-dec
4 Partners, Am I Right? 8-dec
5 Ronin 15-dec
6 The Boss 22-dec