Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van High School Musical: The Musical – De Serie seizoen 2

High School Musical Holiday Special Disney Plus

High School Musical: The Musical – De Serie is terug voor gloednieuwe afleveringen. Vanaf 14 mei kunnen we aan de slag met seizoen 2 van de serie. Vanaf die vrijdag mogen we iedere week een nieuwe aflevering van de populaire serie online verwachten. In dit artikel vind je precies welke aflevering op welke dag online verschijnt.

East High

High School Musical: The Musical: The Series speelt zich af op de fictionele school East High in Salt Lake City. Daar werden ook de films van High School Musical opgenomen. In de serie komt een musicaldocente erachter dat de groep nog nooit de musicalversie van de originele film heeft opgevoerd. Ze besluit dat haar nieuwe klas dat wel moet gaan doen. We worden dan ook meegenomen naar talloze audities.

Wanneer komen de afleveringen van High School Musical: The Musical – De Serie seizoen 2 op Disney+?

Wanneer komen de afleveringen van High School Musical: The Musical – De Serie seizoen 2 op Disney+? High School Musical keert op 14 mei 2021 terug voor zijn tweede seizoen. Iedere vrijdagochtend komt er en nieuwe afleveringen online. Daarvoor wordt gebruikt gemaakt van het vaste tijdstip van 09.00 uur in de ochtend. Met onderstaande tabel weet je precies wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix verwachten.

Dit is het uitzendschema van High School Musical: The Musical – De Serie seizoen 2 op Disney+:

Aflevering Titel Op Disney+:
1 New Year’s Eve 14 mei
2 Typecasting 21 mei
3 Valentine’s Day 28 mei
4 The Storm 4 juni
5 The Quinceañero 11 juni
6 Yes, and… 18 juni
7 The Field Trip 25 juni
8 Most Likely To 2 juli
9 Spring Break 9 juli
10 The Transformation 16 juli
11 Showtime 23 juli
12 Second Chances 30 juli