Marvel Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Loki seizoen 1 op Disney+

Loki Disney Plus

Het is weer tijd voor een nieuwe Marvel-serie op Disney+. Vanaf woensdag 9 juni kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met Loki. Nog voor de release werd de serie al bestempeld als de beste Marvel-serie die tot op heden door Disney+ is uitgebracht. Met dit artikel ben je precies op de hoogte van wanneer er wel en geen nieuwe afleveringen van Loki op Disney+ verschijnen.

Derde Marvel-serie op Disney+

Loki is alweer de derde Marvel-serie die op Disney+ verschijnt. De streamingdienst begon met Black Widow en niet veel later was het de beurt aan The Falcon and the Winter Soldier. Met Loki worden we meegenomen naar de gebeurtenissen na Avengers: Endgame. Loki staat voor een nieuwe uitdaging nu hij terecht komt bij de Time Variance Authority. Met de Tesseract in handen heeft hij de kracht om overal naartoe te reizen.

Alhoewel het nog even afwachten is tot de serie op Disney+ te bekijken is, zijn de eerste reviews al positief voor de Marvel-serie. Zo wordt de serie door Manners beschreven als de beste Marvel-serie tot nu toe.

Wanneer komen de afleveringen van Loki op Disney+?

Wanneer komen de afleveringen van Loki op Disney+? De eerste aflevering van de nieuwe Marvel-serie verschijnt op 9 juni op Disney+ en daarna verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen online. In totaal komen er zes afleveringen van seizoen 1 naar de streamingdienst. De laatste aflevering van Loki komt op 14 juli naar Disney+.

▶️ Lees ook: Hoe laat komen afleveringen Loki seizoen 1 op Disney+?

Dit is het uitzendschema van Loki seizoen 1 op Disney+:

Aflevering Titel Op Disney+:
1 Glorious Purpose 9 juni
2 The Variant 16 juni
3 Lamentis 23 juni
4 The Next Event 30 juni
5 Journey Into Mystery 7 juli
6 For All Time, Always 14 juli