Star Wars Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Star Wars: The Bad Batch seizoen 1 op Disney+

Star Wars The Bad Batch Disney Plus

Star Wars: The Bad Batch is van start gegaan op Disney+. Sinds 5 mei kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met de eerste aflevering van het seizoen. Vanaf nu is vrijdag de nieuwe releasedag voor nieuwe afleveringen van de serie. Iedere week mogen we op vrijdag een gloednieuwe episode verwachten. Met dit uitzendschema weet je precies op welke dagen de nieuwe afleveringen verschijnen.

Star Wars animatieserie

Met Star Wars: The Bad Batch heeft Disney een nieuwe Amerikaanse animatieserie gelanceerd met Star Wars als thema. In deze animatieserie draait het om ‘Bad Batch’, een groep klonen met elk heel unieke eigenschappen. Ze proberen een plek voor henzelf te vinden in de maatschappij, na afloop van de Clone Wars.

Wanneer komen de afleveringen van Star Wars: The Bad Batch seizoen 1 op Disney+?

Nu Star Wars: The Bad Batch van start is gegaan op Disney+, is het de vraag wanneer we aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de serie. Disney heeft ervoor gekozen om de eerste aflevering van het eerste seizoen uit te brengen op woensdag 5 mei. Dat was echter de enige keer dat de aflevering op een woensdag verscheen. Vanaf nu mogen we wekelijks op vrijdag een nieuwe episode verwachten. In totaal verschijnen er zestien afleveringen. Hieronder vind je het complete uitzendschema.

Dit is het uitzendschema van Star Wars: The Bad Batch seizoen 1 op Disney+:

 

Aflevering Titel Op Disney+:
1 Aftermath 5 mei
2 Cut and Run 7 mei
3 Remplacements 14 mei
4 Cornered 21 mei
5 Rampage 28 mei
6 Decommissioned 4 juni
7 Battle Scars 11 juni
8 Reunion 18 juni
9 Bounty Lost 25 juni
10 Common Ground 2 juli
11 Devil’s Deal 9 juli
12 Rescue on Ryloth 16 juli
13 Infested 23 juli
14 War Mantle 30 juli
15 Return to Kamino 6 augustus
16 13 augustus