Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Book of Boba Fett op Disney+

The Book of Boba Fett Netflix

Het eerste seizoen van The Book of Boba Fett is het kerstcadeau van Disney+. De tweede Star Wars-serie op de streamingdienst na The Mandalorian staat ook nog eens volop in verband met deze eerste reeks. De afleveringen worden niet allemaal tegelijk toegevoegd, vandaar dit uitzendschema van The Book of Boba Fett op Disney+.

Iconisch personage uit Star Wars

Boba Fett is altijd een bijzonder personage geweest in de wereld van Star Wars. Zijn rol was in de films eigenlijk heel klein, maar wel zo opvallend dat veel fans altijd meer van hem wilden weten. Het is een absolute held geworden en de bountyhunter zoals hij in de films te zien dook zomaar op in The Mandalorian seizoen 2. Dat riep al vragen op, want hoe had hij dan zijn dood weten te voorkomen in de films?

Tijd voor antwoorden

Het is nu dan ook tijd voor antwoorden en daarvoor is de serie The Book of Boba Fett verschenen. We zullen hierin terug gaan in de tijd. Boba Fett is namelijk niet langer een huurling, maar vindt zichzelf opnieuw uit naast Fennec Shand.

Wanneer komen de afleveringen van The Book op Boba Fett seizoen 1 op Disney+?

Het eerste seizoen van The Book of Boba Fett op Disney+ bestaat uit zeven afleveringen. Het uitzendschema van The Book of Boba Fett is vrij overzichtelijk, waar dat bij The Mandalorian wel anders was. Met name bij het eerste seizoen was het vrij ingewikkeld. Toen werd namelijk ook de negende en laatste Star Wars-film uit de Skywalker saga gelanceerd en werd het seizoen van The Mandalorian daar omheen gebouwd. Nu verschijnen er ‘gewoon’ wekelijks afleveringen. Zo zal The Book of Boba Fett seizoen 1 tot begin februari lopen op Disney+.

Under the Helmet

Wil je nog meer weten en zien van Boba Fett? Sinds 12 november 2021 staat er tevens een special online over het personage Boba Fett en hoe hij nou zo kon uitgroeien tot een icon. De reeks heet Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett.

Dit is het uitzendschema van The Book of Boba Fett seizoen 1 op Disney+:

Aflevering Titel Op Disney+:
1 Chapter 1 29-dec
2 Chapter 2 5-jan
3 Chapter 3 12-jan
4 Chapter 4 19-jan
5 Chapter 5 26-jan
6 Chapter 6 2-feb
6 Chapter 7 9-feb