Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Mandalorian seizoen 1 op Disney+

Het uitzendschema van The Mandalorian op Disney+ brengt heel wat verrassingen met zich mee. Een teleurstelling zal het toch wel korte seizoen zijn van slechts acht afleveringen. Daarnaast komen de episodes zeer verspreid.

Eerste Star Wars-serie

De eerste Star Wars-film kwam in 1977 uit en het ambitieuze project van George Lucas werd een doorslaand succes. Inmiddels zijn we ruim veertig jaar verder en zal in december de negende film verschijnen. Vooralsnog de laatste in de Luke Skywalker-saga. Daarnaast zijn er wel al twee anthologiefilms verschenen en is het door de lancering van Disney+ zover dat er ook een serie komt.

Wanneer komen de afleveringen van The Mandalorian seizoen 1 op Disney+?

Wanneer wordt de nieuwe aflevering van The Mandalorian seizoen 1 verwacht op Disney+?  De eerste aflevering zal op de officiële lanceringsdatum van Disney+ worden toegevoegd aan het aanbod: 12 november. In Nederland is de streamingdienst van Disney al twee maanden online, maar dit is slechts een testperiode.

Vervolgens zal het ritme zeer wisselend zijn van de afleveringen. Drie dagen later komt namelijk de tweede aflevering al, waarop er tussen de zevende en de achtste aflevering pardoes negen dagen zit. Zo komt het eerste seizoen van The Mandalorian op 27 december 2019 tot een einde. We hebben een volledig overzicht gemaakt van het uitzendschema.

Dit is het uitzendschema van The Mandalorian op Disney+:

Aflevering Titel Op Disney+:
1 Chapter One 12 november
2 Chapter Two: The Child 15 november
3 Chapter Tree: The Sin 22 november
4 Chapter Four: Sanctuary 29 november
5 Chapter Five The Gunslinger 6 december
6 Chapter Six The Prisoner 13 december
7 Chapter Seven The Reckoning 18 december
8 Chapter Eight Redemption 27 december