Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Mandalorian seizoen 2 op Disney+

Het uitzendschema van The Mandalorian seizoen 2 op Disney+ is bekend. Nadat het eerste seizoen van de reeks een groot succes is het geworden, is het vanaf 30 oktober de beurt aan seizoen 2 van The Mandalorian. Opnieuw verschijnen er wekelijks acht nieuwe afleveringen.

Eerste Star Wars-serie

Vijf jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi en de val van de Empire komen we in The Mandalorian terecht. De serie vertelt het verhaal van een eenzame premiejager. Hij krijgt de opdracht om ‘The Child’ terug te halen. Hij besluit om op de vlucht te gaan om het kind te beschermen, terwijl ze op zoek gaan naar informatie over de oorsprong van het kind.

Wanneer komen de afleveringen van The Mandalorian seizoen 2 op Disney+?

Het tweede seizoen van The Mandalorian is sinds 30 oktober in volle gang. Maar op welke dagen mogen we wel en geen nieuwe afleveringen op Disney+ verwachten? Bij het eerste seizoen gebeurde het regelmatig dat er af werd gestapt van een release op de vrijdag. Dat is dit seizoen anders.

Vanaf 30 oktober mogen we namelijk iedere vrijdag een nieuwe aflevering van The Mandalorian. Hieronder een compleet overzicht van wanneer we nieuwe afleveringen van The Mandalorian seizoen 2 mogen verwachten. Inmiddels weten we ook hoe laat de afleveringen van The Mandalorian seizoen 2 op Disney+ staan.

Dit is het uitzendschema van The Mandalorian op Disney+:

Aflevering Titel Op Disney+:
1 Chapter 9: The Marshal 30 oktober
2 Chapter 10: The Confrontation 6 november
3 Chapter 11: The Bounty 13 november
4 Chapter 12: The Republic 20 november
5 Chapter 13: The Loyalist 27 november
6 Chapter 14: The Sorcerer 4 december
7 Chapter 15: The Return 11 december
8 Chapter 16: The Empire 18 december