Star Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Resident seizoen 4 op Disney+ Star

The Resident Disney Plus

Het vierde seizoen van The Resident is van start gegaan op Disney+ Star. Sinds vrijdag 16 april is de eerste aflevering van het vierde seizoen van The Resident te bekijken op Disney+ Star. Vanaf nu worden er wekelijks nieuwe afleveringen van de serie op Disney+ verwacht. Met onderstaand uitzendschema ben je precies op de hoogte van de dagen waarop nieuwe afleveringen op Disney+ verschijnen.

The Resident

The Resident vertelt het verhaal van Conrad Hawkins, een van de beste dokters van het Chastain Park Memorial Hospital. Conrad is charmant en arrogant te gelijk, maar behandelt zijn patiƫnten het liefst op een onconventionele manier. Met hulp van Conrad ziet zelfs een eerstejaars in dat het een ziekenhuis een bedrijf is, dat patiƫnten geen engelen zijn en dat dokters ook fouten maken.

Wanneer komen de afleveringen van The Resident seizoen 4 op Disney+ Star?

Wanneer komen de afleveringen van The Resident seizoen 4 op Disney+ Star? Disney+ is er razendsnel in geslaagd om het vierde seizoen van The Resident naar zijn streamingdienst te halen. Terwijl de uitzendingen in de Verenigde Staten nog in volle gang zijn, is de eerste aflevering al op Disney+ Star uitgebracht. Vanaf nu verschijnt er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering. Hieronder bekijk je het complete uitzendschema.

Dit is het uitzendschema van The Resident seizoen 4 op Disney+:

 

Aflevering Titel Op Disney+:
1 A Wedding, A Funeral 16 april
2 Mina’s Kangaroo Court 23 april
3 The Accidental Patient 30 april
4 Moving on and Mother Hens 7 mei
5 Home Before Dark 14 mei
6 Requiems & Revivals 21 mei
7 Hero Moments 28 mei
8 First Days, Last Days 4 juni
9 Doors Opening, Doors Closing 11 juni
10 Into the Unknown 18 juni
11 After the Storm 25 juni
12 Hope in the Unseen 2 juli
13 A Children’s Story 9 juli
14 Past, Present, Future 16 juli