Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Walking Dead seizoen 11 op Disney+

The Walking Dead Disney Plus

Seizoen 11 betekent de zwanenzang van de populaire zombieserie The Walking Dead. Het elfde seizoen van de show is nu te streamen via Disney+, maar er is wel een addertje onder het gras, want de spiksplinternieuwe afleveringen krijgen een wekelijkse release. Gelukkig zijn wij er om je te voorzien van een handig uitzendschema.

Zombies, veel meer zombies in The Walking Dead seizoen 11

Alexandria is niet meer wat het ooit was, de conclave is ernstig aangetast door het bloedbad en de verwoesting aangericht door de Whisperers. Iedereen die er woont worstelt om daarvan te herstellen en bovendien dient het toenemende aantal bewoners gevoed te worden. Daaronder: de overlevenden van het Koninkrijk en de verbranding van Hilltop, samen met Maggie en haar nieuwe ‘gevolg’, de Wardens. De situatie in Alexandria is nijpend, des te meer als er spanningen over gebeurtenissen uit het verleden oplaaien; menigeen gaat niet meer voor de groep, maar voor zelfbehoud.

Aan de groep overlevenden de taak om voor voedsel te zorgen én om Alexandria te behoeden voor een totale ineenstorting. Maar hoe krijg je zoiets voor elkaar? De hoofdpersonages van The Walking Dead zullen dieper moeten graven dan ooit tevoren, om de kracht te vinden om hun levens én de levens van hun kinderen veilig te stellen.

Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess worden intussen nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een mysterieuze en ook sinistere groep.

Wanneer komen de afleveringen van The Walking Dead seizoen 11 op Disney+?

Wanneer komen de afleveringen van The Walking Dead seizoen 11 op Disney+? De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de zombieserie verscheen op 23 augustus op Disney Plus en de aankomende weken verschijnt er steeds opnieuw een aflevering. In totaal komen er 24 afleveringen van seizoen 11 naar de streamingdienst, maar de eerste acht hebben al een ‘naam en een rugnummer’ gekregen. Aflevering acht van The Walking Dead seizoen 11 gaat op 11 oktober in première, maar dan zullen we ongetwijfeld duidelijkheid hebben over de ’toekomst’.

Dit is het uitzendschema van The Walking Dead seizoen 11 op Disney+:

Aflevering Titel Op Disney+:
1 Archeron: Part I 23-aug
2 Archeron: Part II 30-aug
3 Hunted 6-sep
4 Rendition 13-sep
5 Out of the Ashes 20-sep
6 On the Inside 27-sep
7 Promises Broken 4-okt
8 For Blood 11-okt
9 No Other Way 21-feb
10 New Haunts 28-feb
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24