Laatste Nieuws

Dit is hoe laat nieuwe afleveringen van Disney Originals verschijnen

Disney Plus Nederland

Disney Plus pakt het wat betreft zijn Originals anders aan dan bijvoorbeeld Netflix. Waar de laatste streamingdienst ervoor kiest om alle afleveringen in één keer online te plaatsen, kiest Disney Plus ervoor om wekelijks nieuwe afleveringen van de reeks te lanceren. Inmiddels weten we hoe laat we nieuwe afleveringen van Disney Originals op Disney Plus mogen verwachten.

Hoe laat verschijnen Disney Originals op Disney+

Hoe laat verschijnen nieuwe afleveringen van Disney Originals op Disney Plus? Het zag er eerst naar uit dat Disney ervoor zou kiezen om nieuwe afleveringen pas in de avond toe te voegen. “Vanaf 15 november gaan de meeste nieuwe afleveringen van elke serie op de vrijdagen om 21:00 (Nederlandse tijd) in première”, verduidelijkte Disney na de release van de streamingdienst op dinsdag 12 november.

Niets blijkt echter minder waar. Afleveringen worden namelijk niet in de avond, maar juist in de ochtend toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Nieuwe afleveringen worden wekelijks om 10.00 uur ’s ochtends toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee gaat het om Originals zoals High School Musical: De Serie, The World According to Jef fGoldblum, Encore!, The Mandalorian en Marvel’s Hero Project.