Star

Dit is wanneer Big Sky terugkeert voor nieuwe afleveringen

big sky disney plus

Afgelopen vrijdag verscheen plots geen nieuwe aflevering online van Big Sky. De serie wordt normaal wekelijks op vrijdag voorzien van nieuwe afleveringen, maar op dit moment is er een pauze ingelast. Dat heeft alles te maken met het feit dat de uitzendingen in de Verenigde Staten ook een aantal weken stil lagen. Inmiddels is duidelijk wanneer Big Sky wel weer wekelijks wordt voorzien van nieuwe afleveringen.

Pauze

Big Sky lag recent een aantal weken stil in de Verenigde Staten. Pas sinds kort zijn de afleveringen daar weer hervat, maar dat heeft wel meteen invloed voor het uitzendschema op Disney+ Star. Nieuwe afleveringen gaan pas weer vanaf 21 mei verschijnen. Vanaf die datum kunnen we weer wekelijks rekenen op nieuwe episodes.

In de dramaserie volgen we priv├ędetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt. Ze bundelen hun krachten met de vervreemde vrouw van Cody, Jenny Hoyt. Als team gaan ze op zoek naar twee zussen die op een afgelegen snelweg in Montana door een vrachtwagenchauffeur zijn ontvoerd. Ze komen er al snel achter dat in hetzelfde gebied wel vaker meisjes verdwijnen. Het wordt een race tegen de klok om de moordenaar te stoppen.