Laatste Nieuws

Dit mogen we in 2020 op Disney+ verwachten

Verder kijken DisneyPlus

Disney lanceerde in 2019 Disney+ met al heel wat films en series in het aanbod. Ook in 2020 mogen we heel wat nieuws verwachten. In dit artikel vind je een overzicht van wat we mogen verwachten van Disney+ in 2020. Daarbij ook direct de verwachte releasedatum. Naast onderstaande titels mogen we ook rekenen op films als Toy Story 4, Frozen 2 en The Lion King.

Diary Of A Future President – 17 januari

Vanaf 17 januari is het de beurt aan Diary of a Future President. De komedieserie laat een twaalfjarig meisje zien genaamd Elena. Terwijl ze door haar middelbare schooltijd gaat, heeft ze maar één doel: president van de Verenigde Staten worden.

Star Wars: The Clone Wars seizoen 7 – 17 februari

Star Wars: The Clone Wars keert terug. De serie was in het verleden te bekijken bij Disney Channel, maar na het zesde seizoen lag de reeks lange tijd stil. Disney+ blaast de serie nieuw leven in met vanaf 17 februari wekelijks nieuwe afleveringen.

Stargirl – 13 maart

Stargirl is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jerry Spinelli. Het verhaal volgt een tiener die verliefd wordt op het nieuwe meisje op zijn school genaamd Susan ‘Stargirl’ Caraway. Stargirl heeft een bijzondere manier om zichzelf uit te drukken en dat leidt tot irritatie bij anderen, maar niet bij Leo.

Timmy Failure: Mistakes Were Made – begin 2020

Dit jaar is het ook de beurt aan de fantasiefilm Timmy Failure: Mistakes Were Made. Gebaseerd op de boeken van Stephan Pastis volgen we een elfjarige jongen. Hij runt een recherchebureau, samen met een ijsbeer en een sidekick genaamd Rollo Tookus. Begin 2020 wordt de film op Disney+ verwacht.

Phineas And Ferb The Movie: Candace Against The Universe – zomer 2020

Phineas and Ferb keren terug in een gloednieuwe film. De aankomende film is gebaseerd op de animatieserie en geldt als een sequel op de film uit 2011. Phineas en Ferb gaan op avontuur om Candace te vinden. Ondertussen heeft hun zus echter een planeet gevonden die vrij is van haar broers.

The Mandalorian seizoen 2 – herfst 2020

The Mandalorian keert in 2020 terug voor een tweede seizoen. De live-actionserie in het Star Wars Universum speelt zich af tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens. De reeks volgt een eenzame premiejager aan de randen van het sterrenstelsel. In de herfst komt de serie terug voor een tweede seizoen.

The Falcon And The Winter Soldier – eind 2020

The Falcon and The Winter Soldier wordt in augustus 2020 op Disney+ verwacht. In de serie zien we hoe het personage van Anthony Mackie uitgroeit tot de nieuwe Captain America. Naast hem speelt ook Bucky alias The Winter Soldier een belangrijke rol.

WandaVision

WandaVision leek eerst pas in 2021 naar Disney+ te komen, maar inmiddels is duidelijk dat we toch rekening mogen houden met een verschijning in 2020. De serie vertelt het verhaal van Wanda Maximoff/Scarlet Witch en de terugkeer van Vision.

Lizzie Mcguire seizoen 3

Lizzie McGuire keert terug. De originele reeks was begin 2000 te zien op Disney Channel. Binnenkort keert Lizzie McGuire terug voor een derde seizoen. Hilary Duff kruipt opnieuw in de huid van Lizzie. Ook andere bekende gezichten keren terug met onder meer Adam Lamberg, Hallie Todd, Jake Thomas en Robert Carradine.

Extra titels

Daarnaast zijn er ook een aantal extra titels aangekondigd. Denk daarbij aan de romantische komediefilm Love, Simon, de serie Monsters at Work en Secret Society of Second-Born Royals. Daarnaast komen er ook andere titels aan als een non-fictie serie Star Wars; Jedi Temple Challenge, Disney Shorts met onder meer Lamp Lifeen de documentaire Elephants.