Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Disney+ in week 19

Star Wars The Bad Batch Disney Plus

Het aanbod van Disney+ is de afgelopen week weer flink uitgebreid en dat heeft ook invloed op de top 10 meest populaire titels op Disney+. De nieuwe Star Wars-serie: The Bad Batch staat namelijk meteen op de eerste plek in de lijst met meest populaire titels.

Star Wars

Het was afgelopen week absoluut de week van Star Wars. Niet verrassend, want op 4 mei is het ieder jaar Star Wars dag. The Bad Batch deed daarin meteen goede zaken. Een andere nieuwe titel in de lijst met meest populaire titels is The New Mutants.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Star Wars: The Bad Batch (nieuw)
    • Star Wars is terug en dit keer met een animatieserie. De Bad Batch moet hun weg zien te vinden in het snel veranderende sterrenstelsel.
   2. 22 vs. Earth (-1)
    • 22 vs. Earth neemt ons mee naar de tijd vóór Soul. 22 weigert naar de aarde te gaan. Ze trekt nu een bende van vijf andere nieuwe zeilen naar zich toe in haar poging tot rebellie. Dat leidt tot een verrassende onthulling over de zin van het leven.
   3. Grey’s Anatomy (nieuw)
    • Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing.
   4. Scrubs (+1)
    • Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel ‘JD’, een co-assistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. Samen met zijn collega’s Chris Turk (JD’s vriend uit zijn studententijd) en de mooie, maar sociaal onhandige, Elliot Reid sluit hij elke onvoorspelbare dag af met hilarische resultaten.
   5. The New Mutants (nieuw)
    • In deze angstaanjagende actiefilm worden vijf jongeren met bijzondere krachten gedwongen om een behandeling te ondergaan in een geheim instituut, om zogenaamd te genezen van de gevaren van hun krachten. Al snel wordt duidelijk dat hun opsluiting deel uitmaakt van een grotere strijd tussen goed en kwaad.
   6. Vaiana (-2)
    • Vaiana is nog erg jong, maar absoluut avontuurlijk. Ze wil hoe dan ook de zee op om haar volk te redden. Daar ontmoet ze halfgod Maui, die haar begeleidt. Samen zeilen ze de oceaan over in een reis vol actie en monsters die hen dwarsbomen. Vaiana ontdekt tijdens de reis wat zij altijd heeft gezocht: haar eigen identiteit.
   7. Frozen II (+1)
    • Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Vragen over het verleden lokken Elsa naar het onbekende – naar de betoverde bossen en duistere zeeën voorbij Arendelle. De antwoorden roepen haar, maar vormen ook een bedreiging voor haar koninkrijk.
   8. The Falcon and the Winter Soldier (-5)
    • The Falcon and The Winter Soldier speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Aan het einde van die film zagen we hoe Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias Winter Soldier bij elkaar kwamen. Nu gaan ze samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en geduld op de proef gesteld worden.
   9. Frozen (+1)
    • Frozen is nog steeds uiterst populair. Anna werkt samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn loyale rendier Sven in een race om Anna’s zus Elsa te vinden, wiens ijskrachten het koninkrijk Arendalle in een eeuwige winter gestort heeft.
   10. Soul (-4)
    • Nadat de prequel van Soul is verschenen, staat ook de Pixar-film meteen weer in de top 10. We volgen muziekleraar Joe Gardner die de kans krijgt om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar door een ongelukkige val belandt hij op de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voord at ze op aarde komen. Om terug te keren, werkt hij samen met 22.