Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Disney+ in week 13

The Falcon and the Winter Soldier

Disney+ is sinds de release van Star helemaal los. Wekelijks verschijnen er nieuwe titels online en door de uitbreiding kunnen we ook eindelijk aan de slag met titels waar lange tijd naar uitgekeken is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Deadpool en Grey’s Anatomy. Beide titels blijken ook meteen een plek veroverd te hebben in de lijst met meest populaire titels van deze week.

Marvel

Uit de top-lijst blijkt meteen dat Marvel het uitstekend doet. De eerste plek is dan ook, niet geheel verrassend, voor de nu lopende Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. De titel wordt opgevolgd door WandaVision. De Star Wars-serie The Mandalorian sluit de top drie af.  Daarnaast zijn er in de top 10 ook plekken voor onder meer Vaiana, Scrubs, Frozen II en The Walking Dead.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Falcon and the Winter Soldier
    • The Falcon and The Winter Soldier speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Aan het einde van die film zagen we hoe Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias Winter Soldier bij elkaar kwamen. Nu gaan ze samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en geduld op de proef gesteld worden.
   2. WandaVision
    • Ook WandaVision speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. We volgen Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). De twee leiden een burgerlijk leventje wanneer ze beginnen te ontdekken dat niet alles is wat het lijkt.
   3. The Mandalorian
    • Na de verhalen van Jango en Boba Fett duikt er weer een krijger op in het Star Wars-universum. The Mandalorian speelt zich af na de val van het Rijk en voor de opkomst van de First Order. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld die zijn geld verdient als premiejager.
   4. Vaiana
    • Vaiana is nog erg jong, maar absoluut avontuurlijk. Ze wil hoe dan ook de zee op om haar volk te redden. Daar ontmoet ze halfgod Maui, die haar begeleidt. Samen zeilen ze de oceaan over in een reis vol actie en monsters die hen dwarsbomen. Vaiana ontdekt tijdens de reis wat zij altijd heeft gezocht: haar eigen identiteit.
   5. Scrubs
    • Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel ‘JD’, een co-assistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. Samen met zijn collega’s Chris Turk (JD’s vriend uit zijn studententijd) en de mooie, maar sociaal onhandige, Elliot Reid sluit hij elke onvoorspelbare dag af met hilarische resultaten.
   6. Deadpool 2
    • In navolging van Deadpool verscheen in 2018 het tweede deel. We zien hoe de grofgebekte en gemuteerde huurling Wade Wilson alias Deadpool een team van andere mutanten bijeen brengt om een jongen met bovennatuurlijke krachten te beschermen tegen de wrede, tijd reizende cyborg Cable.
   7. Frozen II
    • Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Vragen over het verleden lokken Elsa naar het onbekende – naar de betoverde bossen en duistere zeeën voorbij Arendelle. De antwoorden roepen haar, maar vormen ook een bedreiging voor haar koninkrijk.
   8. Grey’s Anatomy
    • Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing.
   9. Marvel Studio: Legends
    • Terwijl het Marvel Cinematic Universe zich steeds verder uitbreidt, wordt in Marvel Studios Legends hetgeen vooraf is gegaan bejubeld en in kaart gebracht. Bezoek opnieuw de grootste helden, schurken en momenten van het MCU.
   10. The Walking Dead
    • The Walking Dead ging in 2010 van start en begon met een groep overlevenden die samen moesten werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen net na een zombie-apocalyps.