Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Disney+ in week 14

WandaVision Disney Plus

De lijst met meest populaire titels op Disney+ kent deze week een verrassende nummer één. Alhoewel The Falcon and the Winter Soldier momenteel in volle gang is, is het WandaVision dat de eerste plek heeft opgeëist. Dat heeft de serie mogelijk te danken aan fans die het hele seizoen in één keer willen kijken.

Marvel

Net als vorige week blijken de Marvel-titels het sowieso goed te doen. Ook beide Deadpool films worden deze week massaal bekeken. Dat resulteert in een tweede plek voor Deadpool II en een vierde plek voor Deadpool. The Falcon and the Winter Soldier is gezakt naar de derde plek.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. WandaVision (+1)
    • Ook WandaVision speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. We volgen Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). De twee leiden een burgerlijk leventje wanneer ze beginnen te ontdekken dat niet alles is wat het lijkt.
   2. Deadpool 2 (+5)
    • In navolging van Deadpool verscheen in 2018 het tweede deel. We zien hoe de grofgebekte en gemuteerde huurling Wade Wilson alias Deadpool een team van andere mutanten bijeen brengt om een jongen met bovennatuurlijke krachten te beschermen tegen de wrede, tijd reizende cyborg Cable.
   3. The Falcon and the Winter Soldier (-2)
    • The Falcon and The Winter Soldier speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Aan het einde van die film zagen we hoe Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias Winter Soldier bij elkaar kwamen. Nu gaan ze samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en geduld op de proef gesteld worden.
   4. Deadpool (nieuw)
    • Wade Wilson, voormalig lid van de Special Forces, is nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor humor gaat Deadpool op zoek naar de mand die zijn leven bijna verwoestte.
   5. Marvel Studio: Legends (+4)
    • Terwijl het Marvel Cinematic Universe zich steeds verder uitbreidt, wordt in Marvel Studios Legends hetgeen vooraf is gegaan bejubeld en in kaart gebracht. Bezoek opnieuw de grootste helden, schurken en momenten van het MCU.
   6. The Mandalorian (-3)
    • Na de verhalen van Jango en Boba Fett duikt er weer een krijger op in het Star Wars-universum. The Mandalorian speelt zich af na de val van het Rijk en voor de opkomst van de First Order. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld die zijn geld verdient als premiejager.
   7. Vaiana (-3)
    • Vaiana is nog erg jong, maar absoluut avontuurlijk. Ze wil hoe dan ook de zee op om haar volk te redden. Daar ontmoet ze halfgod Maui, die haar begeleidt. Samen zeilen ze de oceaan over in een reis vol actie en monsters die hen dwarsbomen. Vaiana ontdekt tijdens de reis wat zij altijd heeft gezocht: haar eigen identiteit.
   8. Avengers: Endgame (nieuw)
    • Avengers: Endgame is de epische finale van de Infinity Saga. We zien de dramatische confrontatie van de Avengers met de gevaarlijkste schurk van het universum: Thanos. Nadat verwoestende gebeurtenissen de helft van de wereldbevolking heeft weggevaagd en hun gelederen heeft gebroken, proberen de overgebleven helden de draad weer op te pakken. Maar ze moeten samenkomen om de orde en harmonie te herstellen in het universum en hun geliefden terug te halen.
   9. Miraculous World: New York, United Heroez (nieuw)
    • Marinette’s klas gaat naar New York, de stad van de superhelden, voor de Frans-Amerikaanse vriendschapsweek. De hele klas is er… behalve Adrien, omdat zijn vader hem weigert te laten gaan!
   10. Frozen II (-3)
    • Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Vragen over het verleden lokken Elsa naar het onbekende – naar de betoverde bossen en duistere zeeën voorbij Arendelle. De antwoorden roepen haar, maar vormen ook een bedreiging voor haar koninkrijk.