Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Disney+ in week 15

The Falcon and the Winter Soldier

De lijst met meest populaire titels op Disney+ kent deze week een verrassende nummer één. Alhoewel The Falcon and the Winter Soldier momenteel in volle gang is, is het WandaVision dat de eerste plek heeft opgeëist. Dat heeft de serie mogelijk te danken aan fans die het hele seizoen in één keer willen kijken.

Marvel

Net als vorige week blijken de Marvel-titels het sowieso goed te doen. Ook beide Deadpool films worden deze week massaal bekeken. Dat resulteert in een tweede plek voor Deadpool II en een vierde plek voor Deadpool. The Falcon and the Winter Soldier is gezakt naar de derde plek.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Falcon and the Winter Soldier (+2)
    • The Falcon and The Winter Soldier speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Aan het einde van die film zagen we hoe Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias Winter Soldier bij elkaar kwamen. Nu gaan ze samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en geduld op de proef gesteld worden.
   2. Prometheus (nieuw)
    • Een team van wetenschappers en ontdekkingsreizigers reist naar de donkerste uithoeken van het heelal op zoek naar de oorsprong van de mensheid. Maar wat ze daar aantreffen, kan al het leven op aarde in gevaar brengen. Dit leidt tot een angstaanjagende strijd om de toekomst van het menselijk ras veilig te stellen!
   3. Gnomeo & Juliet (nieuw)
    • Gnomeo en Juliet zijn verwikkeld in een burenvete, en moeten net zo veel obstakels zien te overwinnen als hun naamgenoten. Maar kan dit jonge stel toch gelukkig worden tussen de flamboyante roze flamingo’s en epische grasmaaierraces?
   4. Grey’s Anatomy (nieuw)
    • Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing.
   5. Scrubs (nieuw)
    • Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel ‘JD’, een co-assistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. Samen met zijn collega’s Chris Turk (JD’s vriend uit zijn studententijd) en de mooie, maar sociaal onhandige, Elliot Reid sluit hij elke onvoorspelbare dag af met hilarische resultaten.
   6. How I Met Your Mother (nieuw)
    • How I Met Your Mother is al seizoenenlang een groot succes. Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Zo vertelt hij zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet.
   7. Frozen (nieuw)
    • Frozen is nog steeds uiterst populair. Anna werkt samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn loyale rendier Sven in een race om Anna’s zus Elsa te vinden, wiens ijskrachten het koninkrijk Arendalle in een eeuwige winter gestort heeft.
   8. Vaiana (-3)
    • Vaiana is nog erg jong, maar absoluut avontuurlijk. Ze wil hoe dan ook de zee op om haar volk te redden. Daar ontmoet ze halfgod Maui, die haar begeleidt. Samen zeilen ze de oceaan over in een reis vol actie en monsters die hen dwarsbomen. Vaiana ontdekt tijdens de reis wat zij altijd heeft gezocht: haar eigen identiteit.
   9. NeXt (nieuw)
    • Silicon Valley-pionier Paul LeBlanc bundelt zijn krachten met special agent Shea Salazar om te voorkomen dat de door hem gecreëerde kunstmatige intelligentie de wereld vernietigt.
   10. WandaVision (-3)
    • Ook WandaVision speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. We volgen Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). De twee leiden een burgerlijk leventje wanneer ze beginnen te ontdekken dat niet alles is wat het lijkt.