Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Disney+ in week 16

Big Shot Disney Plus

Het is weer woensdag en dat is iedere week de dag waarop we de balans bekendmaken wat betreft de meest populaire titels op Disney+. Deze week blijkt The Falcon and the Winter Soldier de koppositie stevig in handen te hebben. De serie staat opnieuw op de eerste plek. Prometheus, de nummer twee, heeft een vrije val gemaakt.

Nieuwe titels

Daarnaast staan er deze week ook een paar nieuwe titels in de lijst. Joy deed het meteen goed en is de top tien binnengedrongen. Datzelfde geldt voor de nieuwe serie Big Shot waarvan wekelijks nieuwe afleveringen online verschijnen.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Falcon and the Winter Soldier (-)
    • The Falcon and The Winter Soldier speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Aan het einde van die film zagen we hoe Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias Winter Soldier bij elkaar kwamen. Nu gaan ze samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en geduld op de proef gesteld worden.
   2. Grey’s Anatomy (+2)
    • Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing.
   3. Big Shot (nieuw)
    • Nadat hij na een woede-uitbarsting uit de NCAA is gezet, moet een basketbalcoach aan de slag op Westbrook, een prestigieuze middelbare privéschool, om wat nog rest van zijn carrière en reputatie te redden.
   4. Joy (nieuw)
    • In het wilde verhaal van David O. Russell over een familie van vier generaties schittert Jennifer Lawrence als Joy, een jonge vrouw die een zakendynastie opbouwt en matriarch wordt. Bondgenoten worden tegenstanders en tegenstanders worden bondgenoten.
   5. Scrubs (-)
    • Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel ‘JD’, een co-assistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. Samen met zijn collega’s Chris Turk (JD’s vriend uit zijn studententijd) en de mooie, maar sociaal onhandige, Elliot Reid sluit hij elke onvoorspelbare dag af met hilarische resultaten.
   6. How I Met Your Mother (-)
    • How I Met Your Mother is al seizoenenlang een groot succes. Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Zo vertelt hij zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet.
   7. Gnomeo & Juliet (-4)
    • Gnomeo en Juliet zijn verwikkeld in een burenvete, en moeten net zo veel obstakels zien te overwinnen als hun naamgenoten. Maar kan dit jonge stel toch gelukkig worden tussen de flamboyante roze flamingo’s en epische grasmaaierraces?
   8. Prometheus (-6)
    • Een team van wetenschappers en ontdekkingsreizigers reist naar de donkerste uithoeken van het heelal op zoek naar de oorsprong van de mensheid. Maar wat ze daar aantreffen, kan al het leven op aarde in gevaar brengen. Dit leidt tot een angstaanjagende strijd om de toekomst van het menselijk ras veilig te stellen!
   9. Desperate Housewives (nieuw)
    • Wisteria Lane lijkt misschien een Amerikaans ideaalplaatje, maar als je een kijkje achter de perfecte huizen en heggen neemt, zul je al gauw barsten zien. Mary Alice woonde, tot voor kort, ook in deze straat, maar nam toen haar eigen leven. Nu, vanuit het hiernamaals, toont ze ons de geheimen van Bree, Edie, Gabrielle, Lynette en Susan.
   10. Frozen (-3)
    • Frozen is nog steeds uiterst populair. Anna werkt samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn loyale rendier Sven in een race om Anna’s zus Elsa te vinden, wiens ijskrachten het koninkrijk Arendalle in een eeuwige winter gestort heeft.